Lähdimme mukaan Pahimman yli -kampanjaan

Amanda Roine • toukok. 12, 2020

Me Webscalessa haluamme ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet osana työntekoa. Kannamme vastuuta työntekijöistämme ja haluamme olla myös aktiivinen toimija yhteiskunnassa . Tiedostamme sen ikävän totuuden, että kaikilla ei ole asiat tällä hetkellä hyvin  – monet perheet ovat joutuneet taloudelliseen ahdinkoon koronaviruksen aiheuttaman tilanteen myötä. 

Halusimme osaltamme auttaa osallistumalla Pahimman yli -kampanjaan lahjoittamalla siihen 20 euroa per Webscalen työntekijä. Samalla haastamme mukaan seuraavat yhteistyöverkostomme tahot: Qvik , Bitfactor , Emine , Vere  ja Modern Marketing. Otatteko haasteen vastaan ja haastatte edelleen 5 yritystä tai organisaatiota mukaan?

Pahimman yli on haastekampanja, joka perustettiin keräämään ruoka-apua niille vähävaraisille lapsiperheille, joiden elämää ja toimeentuloa koronakriisin vaikutukset kolhaisevat kovimmin. Lahjoitukset menevät Hope ry:lle, joka jakaa lahjoitukset perheille 300 euron arvoisina ruoka-apulahjakortteina. Lahjakortilla apua tarvitset perheet voivat hankkia välttämättömiä elintarvikkeita ja hygieniatuotteita, tarpeidensa mukaan. Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry on valtakunnallinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka on auttanut vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä ja huostaanotettuja lapsia Suomessa jo vuodesta 2009. Lue kampanjasta lisää ja osallistu: https://pahimmanyli.fi/

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
22 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten AWS Step Functions liittyy AWS Lambdaan?
Webscalen konsultteja.
15 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa uudelleenkäytettävät CI/CD pipelinet/jobit?
Webscalen konsultti.
08 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa NoSQL?
Webscalen konsultteja.
26 Feb, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, kannattaako AWS:ssä käyttää "encryption at rest" -asetusta ja miksi?
Lisää kirjoituksia
Share by: