Webscale

Henni, Johan ja Tommi harvinaisessa ilmapiirissä – tutustu Webscalen uusiin tiimiläisiin

DSC0640600

Keväällä 2022 Webscalessa aloittaneet palvelukoordinaattori Henni Heikkilä, konsultti Johan Stenroth ja Lead Developer Tommi Hännikkälä jakavat tunnelmiaan ensimmäisiltä työviikoilta. Kaikkia kolmea yhdistää työskentely Vaalikone-palvelun parissa – mutta jokaisella on omanlainen toimenkuvansa. Tutustu henkilöihin ja heidän tarinoihinsa!

Henni

Hennin (kuvassa oikealla) rooliin palvelukoordinaattorina kuuluu vastata Vaalikone-palveluiden tuesta ja asiakaspalvelusta. Hän on varmistamassa asiakastyytyväisyyttä, ja vaalien aikana hänen vastuullaan on palveluneuvojien tiimi. Sen lisäksi Henni suunnittelee ja toteuttaa Webscalelle erilaisia markkinointi- ja viestintämateriaaleja sekä kampanjoita. 

“Olen ollut yllättynyt siitä, kuinka monipuolisesti täällä saa heti tehdä kaikkea ja osallistua eri projekteihin. Uusiakin asioita kannustetaan kokeilemaan, tekemällä oppii! Itsensä kehittämiseen panostetaan ja siihen on apua tarjolla”, Henni kertoo. “Minua motivoivat projektit, jotka vaativat luovuutta, tiimityötä ja sitkeyttä. Sellaisia Webscalella tuntuu olevan tarjolla”, hän jatkaa. 

Henni on sitä mieltä, että onnellisuutta ei voi ostaa, mutta aina voi ostaa lentolipun. Hän siis matkustelee ja näkee maailmaa aina kun voi. Lentokentän lisäksi Hennin voi tavoittaa perheensä, ystäviensä ja koiransa seurasta tai urheiluharrastusten parista. Työasioissa henni.heikkila@webscale.fi ohjaa oikeaan osoitteeseen.

Johan

Konsulttina työskentelevä Johan (kuvassa vasemmalla) on Vaalikone-palvelu-tiimin jäsen. Hän työstää AWS-pilviarkkitehtuuria AWS CDK -työkalulla. Johanin lempihäsät ovat  #typescript ja #awscdk.

“Kun aloitin Webscalella, työsuhde-etujen laajuus ja työaikojen joustavuus yllättivät”, Johan kertoo. “Olen viihtynyt täällä hyvin ja ihmiset ovat osaavia ja mukavia. Tommin kanssa olemme kokeilleet parikoodausta, jos jommallakummalla on ollut kysyttävää. Ongelmanratkonta jaetun ruudun äärellä auttaa – kumiankkaefekti toimii”, hän toteaa.

Vapaa-ajallaan Johan kehittää omaa web-palveluprojektiaan AWS CDK:lla, tavoitteena oppia uutta ja harrastaa lajia.

Tommi

Tommi (kuvassa keskellä) on Webscalen Vaalikone-palvelu-tuotteen pääkehittäjä. Asiakaslähtöisyydestä ja teknologiasta kiinnostunut Tommi on ennen Webscalen tiimiin liittymistä tehnyt pitkän uran erilaisissa IT- ja tiiminvetäjän tehtävissä, niin yrittäjänä kuin muissa rooleissa.

“Olen työssä aina halunnut keskittyä heihin, joita ei kuulla palaveripöydässä, eli palveluiden käyttäjiin – olipa homma mikä tahansa. Vaalikoneen kanssa tätä niin sanottua ihmisaspektia saa pohtia todella monelta kantilta: asiakkaan, ehdokkaiden, vaalikoneen täyttäjien, ja myös heidän, jotka esimerkiksi haluavat hyökätä palvelua vastaan”, Tommi toteaa. “Uskon, että lähestyvien eduskuntavaalien myötä syksy tulee olemaan kiinnostavaa ja kiireistä aikaa.”

Kun ei ole töissä, Tommi soittaa kitaraa ja tekee tyttärensä kanssa läksyjä.

 

Webscalen vaalikone – mikä se on?

Vaalikone-palvelu on Webscalen kehittämä ja jatkuvasti kehittyvä palvelu. Webscale on toteuttanut vaalikoneita muun muassa Ylelle, Helsingin Sanomille, Alma Medialle ja Keskisuomalaiselle. Vaalikone skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaan ja pysyy helppokäyttöisenä, vaikka palvelun käyttäjiä ja ehdokkaita olisi enemmänkin. Vaalikone-palvelu taipuu niin suurten valtakunnallisten vaalien kuin edustajisto- ja valtuustovaalien tarpeisiin. Palvelua voi käyttää kätevästi myös kyselyiden ja arvontojen toteuttamiseen.

Töihin Webscaleen?

Me Webscalella uskomme, että työ on palkitsevaa silloin, kun sen tekijällä on sopivasti vastuuta ja vapautta. Mottomme on “parhaat keskittyvät olennaiseen” ja meille se tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme ovat parhaimmillaan, kun saavat käyttää aikaansa heille merkityksellisiin tehtäviin. Asiakkaat saavat meiltä laadukasta palvelua ja, mikä tärkeintä, koemme tiiminä onnistumisia ja opimme yhdessä.

Kiinnostaisiko sinua liittyä tiimiimme? Lue lisää rekrysivuiltamme. Kuulemme mielellämme tarinasi ja otamme selvää, olisimmeko me sinulle oikea työnantaja.