Asiakaskohtainen ohelmistokehitys

Rakennamme skaalautuvia digitaalisia palveluita, joissa kustannukset ovat asiakkaan ohjauksessa.

Startupit ja kasvuyritykset

Yrittäjänä ja liiketoimintapäättäjänä arvostat tehokkaasti toimivaa tiimiä, joka suhtautuu kunnianhimoisesti työhönsä ja jolla on näyttöjä merkittävistä ohjelmistokehityshankkeista.

Suuri osa asiakkaistamme on startupeja ja nopean kasvuvaiheen yrityksiä, joten tiedämme mitä yhteistyössä meiltä odotetaan ja miten saavutamme yhdessä tuloksia.

Case: Liquidblox

Olemme yrityksen perustamisesta lähtien palvelleet kaikenkokoisia yrityksiä. Tiedämme, että suuret ja keskikokoiset yritykset arvostavat luotettavuutta, kokemusta ja ketteryyttä sekä kykyä luoda uutta liiketoimintaa pilviteknologioita hyödyntäen.

Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on yksilölliset tarpeet. Meillä on näkemys miten yrityksesi voi hyödyntää moderneja teknologioita. Oli tarpeesi yhdelle osaajalle tai kokonaiselle ohjelmistohankkeelle, toteutamme sen kirjoittamalla vakaata koodia ja toimittamalla projektit ajallaan.

Case: HS Vaalikone

Suuret ja keskikokoiset yritykset

Ideasta valmiiksi tuotteeksi

Toteutamme ohjelmistoprojektit ketterästi tuottaen todellista arvoa ensimmäisestä päivästä lähtien lean-menetelmiä hyödyntämällä.

Mittaamme, analysoimme ja muokkaamme ohjelmistoa lyhyillä iteraatioilla, joiden avulla voidaan nopeasti vastata muuttuneisiin käyttäjä- ja liiketoimintatarpeisiin.

Luomme kestäviä ohjelmistoja, joiden suunnittelussa on huomioitu niiden ylläpidettävyys.

Ota yhteyttä