Uuden ajan pilviosaamista

Pilvi tuo oikein toteutettuna liiketoimintaan ketteryyttä, skaalautuvuutta ja kustannussäästöjä.

Autamme liiketoimintaa, tuotekehitystä ja tietohallintoa hyödyntämään pilveä heidän tarpeisiin sopivalla tavalla. Erityisosaamistamme on Amazon Web Services (AWS) -ratkaisut.

Konsultointipalveluitamme ovat:

  • Pilvi- ja DevOps- konsultointi ja workshopit
  • AWS- ympäristöjen auditoinnit
  • AWS- ympäristöjen kustannusoptimointi

Kerromme mielellämme pilven hyödyistä konkreettisin esimerkein ja siitä, miten voimme auttaa yritystäsi hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Jätä viesti ja otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tänä päivänä ohjelmistojen käyttäjät ovat tottuneet saamaan käyttöönsä nopeasti uusia lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia. He myös odottavat, että alati muuttuviin tarpeisiin vastataan viipymättä. Nämä ovat kovia vaatimuksia ja edellyttävät organisaatioita olemaan entistä ketterämpiä kaikissa ohjelmistokehitysprosessin vaiheissa.

Avain menestykseen on pitkälle viety automaatio sekä ohjelmistokehityksestä ja järjestelmäylläpidosta vastaavien tiimien saumaton yhteistyö. Autamme yritystäsi päivittämään ohjelmistokehitysprosessit nykyaikaan ja luomaan DevOps-kulttuuria, jossa jokainen kehittäjä ja ylläpitäjä työskentelee yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä. Kerro yrityksesi tarpeesta ja autamme löytämään siihen ratkaisun.

AWS Advice -palvelu on joustava ja kustannustehokas keino saada nopeasti neuvoja ja tukea yrityksesi AWS-kysymyksiin koko kehitystiimille.

  • Arkkitehtuurisuunnittelu
  • Parhaat käytännöt ja suositukset
  • Käyttöönoton tuki
  • Ongelmanratkaisu ja tekninen tuki

Palvelumme avulla sertifioidut ja kokeneet AWS-asiantuntijat ovat koko kehitystiimin käytettävissä nopealla vasteajalla.

Kiinnostuitko AWS Advice -palvelusta? Ota yhteyttä.