Haemme juuri nyt: DevOps Specialist

Haemme juuri nyt: devops specialist

Me Webscalella uskomme, että työ on palkitsevaa silloin, kun sen tekijällä on sopivasti vastuuta ja vapautta. Mottomme on “parhaat keskittyvät olennaiseen” ja meille se tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme ovat parhaimmillaan, kun saavat käyttää aikaansa heille merkityksellisiin tehtäviin. Asiakkaat saavat meiltä laadukasta palvelua ja, mikä tärkeintä, koemme tiiminä onnistumisia ja opimme yhdessä. 

Olemme tiivis tiimi arkkitehtejä, ohjelmistokehittäjiä, pilviasiantuntijoita ja datainsinöörejä sekä liiketoiminnan moniosaajia. Meitä on tällä hetkellä noin parikymmentä, mutta kasvamme jatkuvasti. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa maailmanluokan digitaalisia palveluita. Asiakkaisiimme kuuluu niin isoja kuin pieniä organisaatioita, mediataloista SaaS-kasvuyrityksiin. Oma tuotteemme Vaalikone-palvelu on isossa roolissa kansalaisten elämää aina kun äänestetään. 

Haluamme olla työpaikka, joka kannustaa työn ja vapaa-ajan tasapainon ylläpitoon. Työssä olemme kunnianhimoisia, mutta muistamme, että elämässä on muutakin. Slackissa käsittelemme niin lemmikkieläinten kuulumiset, talonrakennusprojektit ja puutarhahommat kuin sisäpiirin vitsit. 

Mitä tarjoamme?

Webscale on aikuisten työpaikka, jossa keskitytään olennaiseen, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Yhteisönä olemme kuitenkin tiivis, rento ja reilu. Haluamme aina tehdä asiakkaille parasta mahdollista jälkeä, mikä vaatii ammattilaisilta paljon. Meillä pääset oppimaan uutta, kehittymään osaajana ja ennen kaikkea työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa, osana huippuammattilaisten tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa työnsä sisältöön siten, että vastuuta ja vapautta on sopivissa mittasuhteissa.

Mitä toivomme sinulta?

Tunnet DevOpsin periaatteet ja sen mukanaan tuomat hyödyt. Osaat valita oikeat työkalut ja soveltaa niitä tarpeen mukaan. Merkittävä osa DevOps-työstä on ihmisten kanssa työskentelyä ja yhdessä suunnittelua, joten tuot mielelläsi oman näkemyksesi keskusteluun. Kykenet myös selittämään tekemäsi ratkaisusi asiakkaan ja muun tiimin ymmärtämällä kielellä. Olet aidosti innostunut DevOpsista ja jaat mielelläsi oppejasi myös muiden kanssa. Halutessasi voit olla mukana kehittämässä myös yhtiötä ja palveluntarjontaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta IT-alalta, joista ainakin yksi vuosi DevOps:in parissa työskentelystä
  • Asiantuntemusta DevOps- ja IaC-työkaluista
  • Koodauskokemusta jollain laajasti käytetyllä kielellä, esim. JavaScript, TypeScript, Java, Python
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Taitoa kommunikoida asiakkaan tekniikasta ja projekteista vastaavien henkilöiden kanssa
  • Perusosaamista julkisesta pilvestä (AWS, Azure tai GCP)

Avainsanoja: DevOps, AWS, IaC, CI/CD

Mikäli olet etsimämme DevOps-asiantuntija, niin haluaisimme sinut mukaan muiden ammattilaistemme joukkoon. Oikean tekemisen ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme tietysti reilun palkan ja erinomaiset edut. Perusetujen lisäksi meillä on mm. kannustinjärjestelmä, laaja terveysturva, hammashuolto ja 400 euron vuosittainen budjetti, jolla voit hankkia haluamiasi laitteita osaamisesi kehittämiseksi. Haluamme myös, että työntekijämme oppivat koko ajan uutta ja sen johdosta järjestämme sinulle aikaa kahdeksan työpäivää vuodessa oman ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Hae mukaan!

Hae suoraan lomakkeen kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.

Hae mukaan:

Hae suoraan lomakkeen kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.
Lisää ansioluettelosi PDF-muodossa
(enimmäiskoko 15MB).

Työsuhde-etujamme

Webscalessa on käytössä kannustinjärjestelmä, joka on parhaimmillaan 15 % työntekijän kiinteästä kuukausipalkasta.

Meillä suhtaudutaan myönteisesti toiveisiin työajan joustosta ja esimerkiksi ylimääräisistä palkattomista vapaista on mahdollista sopia.

Työskentelypaikan voit valita vapaasti – halusit sitten työskennellä kotoa käsin, toimistollamme Helsingin keskustassa tai asiakkaidemme luona – projektin, tiimin ja tehtävän vaatimukset ja toiveet huomioiden.

Meillä voit käyttää työaikaa ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Käytettävissäsi on kahdeksan työpäivää vuodessa oman valintasi mukaan.

Terveysturvavakuutus, joka on voimassa myös vapaa-ajalla.

Hammashuoltoon on käytettävissä 200 € /vuosi.

Sen lisäksi että meillä voit valita työkoneen ja puhelimen itse, tarjoamme käyttöön myös kotinetin.

Alalla kuuluu olla perillä uusista härveleistä. Siksi meillä on jokaiselle 400 euron vuosittainen budjetti, jolla voit hankkia haluamiasi laitteita osaamisesi kehittämiseksi.

Lounasetu luontoisetuna eli “palkan päälle” maksettuna täydellä arvolla.

Tuemme harrastuksiasi sekä kodin ja työpaikan välisiä matkojasi verovapaalla 200 euron vuosittaisella edulla. Voit itse päättää kuinka jaat summan liikunnan, kulttuurin ja työmatkojen välillä.

Meillä on myös mahdollisuus polkupyöräetuun. Se on verovapaa luontoisetu 1200 euroon saakka vuosittain.

Katso työntekijävideomme:

Juho Rautio

Principal Consultant, Partner

Jukka Ukkonen

Senior Consultant