Työnkuva

Frontend-kehittäjä, yksi aikakautemme himotuimmista osaajista, meitä Webscalessa kiinnostaa tietää, mikä juuri sinut sinut voisi saada tällä hetkellä vaihtamaan työpaikkaa?

Oletko ehkä tehnyt viime vuodet sisäistä tuotekehitystä ja kaipaisit seuraavaksi monipuolisempaa teknistä roolia sekä isompia haasteita? Haluaisit kuitenkin varmistaa, että saisit tehdä töitä oman tiimin kanssa, yksinäisenä konsulttina jatkuvasti uuteen asiakkuuteen hyppimisen sijaan? Merkittävä urakehitys, kaveriporukkamainen pieni firma, mutta ison talon mittavat projektit kuulostaisi hyvältä, vaikkakin utopistiselta yhdistelmältä?

Tässä on meidän ratkaisumme urapohdintaasi: Webscalella omista osaajistamme koostuva tiimi on juuri nyt aloittamaisillaan vaativaa, koko Suomen kansalaisiin vaikuttavaa projektia, ja sinua kaivataan meillä! Miksipä et siis liittyisi joukkoon? Lupaamme, että meillä pääset kehittämään taitojasi hyvässä porukassa.

Kehittäjänä Webscalella

Olemme nykyisin 18 hengen porukka, joka ensisijaisesti haluaa tehdä töitä oman tiimin kanssa.  Omista projekteista mainittakoon mittakaavaksi juuri nyt käynnistynyt Ylen vaalikone, jonka Webscale toteuttaa.

Useat projektimme toteutetaan omalta, Helsingin ytimessä sijaitsevalta Kalevankadun toimistoltamme käsin (tai tietenkin etänä). Tällä hetkellä sinua tarvitsevassa projektitiimissä on jo kokeneita backend-tekijöitä sekä infrakuiskaajia, ja sinua kaipaamme joukkoon huolehtimaan käyttökokemuksen viimeistelystä. Projektiemme UX-suunnittelu tehdään yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme myös vahvistamassa omaa design-osaamistamme ja etsimässä sinulle tulevia työkavereita käyttökokemusosaajista.

Lue tarkemmin, mistä viidestä osasta kokeneen kehittäjän ura Webscalella koostuu

Näkymäsi meillä ensimmäisten kuuden kuukauden jälkeen:

  • Yksi näkyvimmistä palveluistamme on saatu liveksi
  • Palvelua on käyttänyt merkittävä osa Suomen kansasta. (Ja jos homma on mokattu, olemme ainakin tosi kuuluisia)
  • Sinä olet saanut kokemusta siitä, miten vahvasti skaalautuva, isolla käytöllä oleva palvelu toimii ympäri vuorokauden kaikille.

Tulisitko siis meille isolla osaamisroolilla asiakkaidemme vaativiin projekteihin? Mitä nämä projektit tulevaisuudessa ovat, siihen pääset vaikuttamaan sinä itse. Projekteissamme on tarjolla kaikkea käyttöliittymäkehityksestä Big Data- ja integraatiohankkeisiin. Sinä haluat kokeneena kaverina varmaankin mukaan niihin isoimpiin.

Meillä tekninen roolisi on joka tapauksessa monipuolinen: sinua ei aiota sulloa yhteen ainoaan lokeroon tekemään yhtä juttua yhdellä tekniikalla. Saat ottaa vastuuta omasta työstäsi ja kasvaa huippuammattilaisena sen verran, kuin haluat. Tuemme siinä.

Mistä tunnistat olevasi oikea osaaja tehtävään?

  • Sinulla on työkokemusta alalta vähintään sellaiset 2-4 vuotta
  • Olet tiimipelaaja mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
  • React, Vue tai molemmat on sinulla hyvin hanskassa
  • Tuotat sulavasti koodia TypeScriptillä ja JavaScriptin tuoreimmilla versioilla
  • Saat käyttöliittymän pikselit kohdilleen myös mobiilissa

Pienen porukan henki ja matala hierarkia, miltä kuulostaa?

Tykkäämme siitä, että perhemäinen pienen porukan ilmapiiri on arkeamme. Meitä kuvastaa myös matala hierarkia: neuvoa haasteissasi voit kysyä yhtä hyvin vieressä istuvalta harkkarilta kuin firman toimariltakin. Firman toimarin puolestaan voi bongata hands-on-tyyppinä niin koodaamasta, kuin vessapaperitelineitä täyttelemästä tai uuden toimiston kalusteita kokoamasta.

Kiinnostaako sinua tarjoamamme mittavat projektit, monipuolinen tekninen rooli ja pienen yrityksen meno? Meillä sinua odottavat näiden lisäksi ainakin reilu palkka, kelpo luontoisedut, laajat etätyömahdollisuudet sekä vapaan tekemisen kulttuuri, jossa saat itse päättää työstäsi. Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen rekry@webscale.fi tai kysythän lisää tehtävästä Jukalta: +358 50 301 1297.

Hae mukaan

Voit hakea paikkaa lähettämällä tietosi/hakemuksesi osoitteeseen rekry@webscale.fi tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

CV (PDF-tiedosto, max. 5mb)

KULTTUURIMME

#huippuosaaminen

Jaamme ja ylläpidämme teknistä huippuosaamista ja kulttuurimme on suunniteltu sitä tukemaan.

#asiakashyöty

Synnytämme korkeaa asiakashyötyä uusimpien teknologioiden tuntemuksellamme.

#etäyhteisöllisyys

Yhteisöllisyys on meille tärkeää. Myös etätöissä, joita Webscalessa tykätään tehdä.

#tekemisenvapaus

Kannustamme omien ideoiden vapaaseen ja rohkeaan toteuttamiseen.