Työnkuva

Olet kokenut devaaja tai sysadmin, joka osaa hallita laajoja arkkitehtuurisia kokonaisuuksia ja pystyy arvioimaan ratkaisuja ylläpidettävyyden, tietoturvallisuuden ja muiden ei-toiminnallisten vaatimusten kautta. Ymmärrät palveluiden elinkaarikustannusten päälle ja pystyt arvioimaan mitkä ovat hyväksyttäviä riskejä otettavaksi, kun on saatava nopeasti valmista.

Tekniseen taustaasi kuuluu myös Unix-palvelinten ylläpitoa ja konfigurointia ja shelliskriptit ovat osa normaalia devops-työkalusettiäsi. Ymmärrät myös miksi ohjelmallisesti hallittava infrastruktuuri on erinomainen kehitysaskel entiseen verrattuna. Sinulla on kokemusta mieluiten AWS:n IAAS-pilvestä, mutta vahva kokemus myös muista virtualisointiympäristöistä on eduksi.

Toteutat asiakkaiden järjestelmiä modernin hajautetun arkkitehtuurin mukaisesti. Asiakkaasi vaihtelevat aloittavista startupeista toimintaansa modernisoiviin pörssiyrityksiin. Työhösi kuuluu sekä arkkitehtuurin suunnittelua, siitä neuvottelua asiakkaiden kilpailevien osastojen kanssa ja ennen muuta järjestelmien konkreettista toteuttamista. Olet useimmiten osa tiimiä, ja lähtökohta on, että kaikki koodaavat. Viemme asiakkaille devops-ideologiaa, jossa pätee “You build it, you run it”.

Hae mukaan

Voit hakea paikkaa lähettämällä tietosi/hakemuksesi osoitteeseen rekry@webscale.fi tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

CV (PDF-tiedosto, max. 5mb)

KULTTUURIMME

#huippuosaaminen

Jaamme ja ylläpidämme teknistä huippuosaamista ja kulttuurimme on suunniteltu sitä tukemaan.

#asiakashyöty

Synnytämme korkeaa asiakashyötyä uusimpien teknologioiden tuntemuksellamme.

#etäyhteisöllisyys

Yhteisöllisyys on meille tärkeää. Myös etätöissä, joita Webscalessa tykätään tehdä.

#tekemisenvapaus

Kannustamme omien ideoiden vapaaseen ja rohkeaan toteuttamiseen.