Haemme juuri nyt: Tech Recruitment Specialist

Haemme juuri nyt: Tech Recruitment Specialist / IT-alan rekrytointiasiantuntija

Me Webscalella uskomme, että työ on palkitsevaa silloin, kun sen tekijällä on sopivasti vastuuta ja vapautta. Mottomme on “parhaat keskittyvät olennaiseen” ja meille se tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme ovat parhaimmillaan, kun saavat käyttää aikaansa heille merkityksellisiin tehtäviin. Asiakkaat saavat meiltä laadukasta palvelua ja, mikä tärkeintä, koemme tiiminä onnistumisia ja opimme yhdessä. 

Olemme tiivis tiimi arkkitehtejä, ohjelmistokehittäjiä, pilviasiantuntijoita ja datainsinöörejä sekä liiketoiminnan moniosaajia. Meitä on tällä hetkellä noin parikymmentä, mutta kasvamme jatkuvasti. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa maailmanluokan digitaalisia palveluita. Asiakkaisiimme kuuluu niin isoja kuin pieniä organisaatioita, mediataloista SaaS-kasvuyrityksiin. Oma tuotteemme Vaalikone-palvelu on isossa roolissa kansalaisten elämää aina kun äänestetään. 

Haluamme olla työpaikka, joka kannustaa työn ja vapaa-ajan tasapainon ylläpitoon. Työssä olemme kunnianhimoisia, mutta muistamme, että elämässä on muutakin. Slackissa käsittelemme niin lemmikkieläinten kuulumiset, talonrakennusprojektit ja puutarhahommat kuin sisäpiirin vitsit. 

Nyt haemme joukkoomme it-alan rekrytointiasiantuntijaa (Tech Recruitment Specialist)

Mitä tarjoamme?

Webscale on aikuisten työpaikka, jossa keskitytään olennaiseen, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Yhteisönä olemme kuitenkin tiivis, rento ja reilu. Haluamme aina tehdä asiakkaille parasta mahdollista jälkeä, mikä vaatii ammattilaisilta paljon. Rekrytointiasiantuntijana olet tärkeässä tehtävässä varmistamassa yhtiömme kasvua ja kehitystä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yhtiössä, jossa sinulla on mahdollista kehittyä työtehtäviesi mukana. Pyrimme siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa työnsä sisältöön siten, että vastuuta ja vapautta on sopivissa mittasuhteissa.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on vahva näkemys siitä miten rekrytointia tänä päivänä tulee tehdä ja olet valmis ottamaan vastuun kasvavan yrityksen rekrytointitoiminnasta. Tunnet alan menetelmät ja työvälineet sekä osaat soveltaa niitä työsi tukena. Ymmärrät työnantajakuvan merkityksen ja sinulla on kykyjä sen kehittämiseen.

Haluat tehdä asiat oikein etkä mene sieltä missä aita on matalin, sillä ymmärrät, että vaikka näin tavoitteisiin pääseminen kestää joskus kauemmin, tuottaa se parhaan ja kestävimmän lopputuloksen.

Tykkäät työskennellä ihmisten parissa ja tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien kanssa. Olet tiimipelaaja sekä osallistut aktiivisesti työtapojen ja -prosessien kehittämiseen.

Toivomme, että olet kiinnostunut IT-alasta ja tuntisit ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden peruskäsitteitä. Erityisen hienoa olisi, jos sinulla on jo kokemusta IT-alan rekrytoinnista ja verkostoja, joita voit hyödyntää.

Menestyminen tehtävässä edellyttää

  • kokemusta rekrytoinnin tehtävistä
  • erinomaisia viestintätaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja halua ottaa vastuuta
  • sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Mikäli olet etsimämme rekrytoinnin ammattilainen, niin haluaisimme sinut ehdottamasti osaksi kasvavaa työyhteisöämme. Merkittävän roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme tietysti reilun palkan ja erinomaiset edut.

Hae mukaan!

Hae tehtävään 28.1.2022 mennessä suoraan lomakkeen kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae mukaan:

Hae suoraan lomakkeen kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.
Lisää ansioluettelosi PDF-muodossa
(enimmäiskoko 15MB).

Työsuhde-etujamme

Webscalessa on käytössä kannustinjärjestelmä, joka on parhaimmillaan 15 % työntekijän kiinteästä kuukausipalkasta.

Meillä suhtaudutaan myönteisesti toiveisiin työajan joustosta ja esimerkiksi ylimääräisistä palkattomista vapaista on mahdollista sopia.

Työskentelypaikan voit valita vapaasti – halusit sitten työskennellä kotoa käsin, toimistollamme Helsingin keskustassa tai asiakkaidemme luona – projektin, tiimin ja tehtävän vaatimukset ja toiveet huomioiden.

Meillä voit käyttää työaikaa ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Käytettävissäsi on kahdeksan työpäivää vuodessa oman valintasi mukaan.

Terveysturvavakuutus, joka on voimassa myös vapaa-ajalla.

Hammashuoltoon on käytettävissä 200 € /vuosi.

Sen lisäksi että meillä voit valita työkoneen ja puhelimen itse, tarjoamme käyttöön myös kotinetin.

Alalla kuuluu olla perillä uusista härveleistä. Siksi meillä on jokaiselle 400 euron vuosittainen budjetti, jolla voit hankkia haluamiasi laitteita osaamisesi kehittämiseksi.

Lounasetu luontoisetuna eli “palkan päälle” maksettuna täydellä arvolla.

Tuemme harrastuksiasi sekä kodin ja työpaikan välisiä matkojasi verovapaalla 200 euron vuosittaisella edulla. Voit itse päättää kuinka jaat summan liikunnan, kulttuurin ja työmatkojen välillä.

Meillä on myös mahdollisuus polkupyöräetuun. Se on verovapaa luontoisetu 1200 euroon saakka vuosittain.

Henri Meltaus

Katso työntekijävideomme:

Juho Rautio

Principal Consultant, Partner

Kim Martesuo

Senior Consultant

Mona Moilanen

Account Executive

Jukka Ukkonen

Senior Consultant