Webscale AWS Advanced Consulting Partneriksi

Jukka Dahlbom • helmik. 21, 2017

Pitkäjänteisen kehitys- ja koulutustoiminnan tuloksena Webscale saavutti Amazon Web Servicesin Advanced Consulting Partner-kumppanuustason. Tätä on tavoiteltu edellisen Standard Partner-tason saavuttamisesta lähtien ja sitä varten kaikki Webscalen kehittäjät on koulutettu AWS:n arkkitehtisertifikaation perustasolle ja kokeneimmat professional-tasoisille sertifikaatioille.

Nyt saavutettu kumppanuustaso edellyttää Webscalelta useita loppuun asti saatettuja projektitoteutuksia, koko henkilöstömme sertifioimista vaativilla AWS-sertifikaatioilla sekä AWS:n palveluiden käyttöä suuressa mittakaavassa mitattuna palveluiden laskutuksena.

Näin saatu tunnustus osaamisestamme on meille kannustava välitavoite, ja jatkamme panostamista AWS-kehitykseen. Kehittäjillemme tämä lisää entisestään nopeutta ja ketteryyttä suurten ympäristöjen kehityksessä. Asiakkaillemme kumppanuutemme takaa sen, että meillä on sekä kokemusta, että osaavia tekijöitä ratkaisemaan heidän ongelmansa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Lisää kirjoituksia
Share by: