Erinomaiset taidot yhdistettynä ammatilliseen kunnianhimoon tuottavat menestystarinoita asiakkaillemme.

Tarjoamme ohjelmistokehitys- ja konsultointipalveluita, joiden avulla rakennat maailmanluokan skaalautuvia digitaalisia palveluita. Autamme yritystäsi hyödyntämään pilvialustaa niin, että palveluiden kehitys on joustavaa ja tehokasta.
Palvelut

PILVI- JA DEVOPS-PALVELUT

Autamme liiketoimintaa, tuotekehitystä ja tietohallintoa hyödyntämään pilveä heidän tarpeisiin sopivalla tavalla. Erityisosaamistamme on Amazon Web Services (AWS) -ratkaisut.

OHJELMISTOKEHITYS

Toteutamme ohjelmistoprojektit ketterästi tuottaen todellista arvoa ensimmäisestä päivästä lähtien lean-menetelmiä hyödyntämällä.

DATA JA ANALYTIIKKAPALVELUT

Autamme valjastamaan datan hyötykäyttöön edistyneillä analytiikkaratkaisuilla ja pilvialustaosaamisella.

Asiakkaiden kokemuksia

Vaalikone ja tulospalvelu toimivat odotusten mukaisesti ja moitteettomasti. HS:n asettamat tavoitteet eli lyhyeen ajanjaksoon kohdistuva suuri suorituskyky ja taattu toimintavarmuus toteutuivat.

Esa Mäkinen

Helsingin Sanomat, datajournalismista vastaava uutispäällikkö
Kun Zervant siirtyi vanhasta pilviympäristöstä uuteen, oli kokenut Webscalen konsultti auttamassa, vastaamassa kysymyksiin ja varmistamassa, että kaikki sujuu ilman suurempia haasteita.

Niklas Gerdt

Zervant Oy, CTO
Halusimme alusta asti varmistua siitä, että kehitteillä olevan tuotteen tekninen toteutus on varmalla perustalla. Siksi LiquidBlox valitsi tekniseksi kumppanikseen Webscale Oy:n.

Jani Hiltunen

LiquidBlox, Founder
Webscale on luotettava ja ketterä yhteistyökumppani, joka hallitsee laaja-alaisesti nykyaikaiset ohjelmistoteknologiat. Yhteistyömme on selkeyttänyt ja parantanut teknistä toimintaympäristöämme pilvialustasta laitteisiin saakka.

Juha Kansikas

Menumat Oy

Tutustu meihin

Kutsu meidät käymään ja keskustellaan miten voimme kehittää digitaalisia palveluitanne