Tarjoamme palveluita kolmella osa-alueella.

Toimimme luotettuna neuvonantajanasi kaikilla palvelualueillamme. Toteutamme palveluita konsultointina, projekteina ja jatkuvina palveluina.

Webscale_Pilvi_DevOps

Pilvi & DevOps

Olemme pilviarkkitehtuurin asiantuntijoita ja opastamme sinua parhaissa käytännöissä läpi koko pilvitaipaleesi. 

Digitaalisten palveluiden rakentaminen pilveen kuuluu olla nopeaa ja tehokasta. Kuitenkin usein esimerkiksi osaamispula, vanhat järjestelmät, organisaatiosiilot ja turvallisuusvaatimukset ym. tekevät palveluiden kehittämisestä hidasta ja kallista. Mikä avuksi?

Tarjoamme ratkaisuja, joilla niin isot organisaatiot kuin kasvuyrityksetkin saavat täyden hyödyn pilvestä ja moderneista teknologioista. Nautimme haasteista ja meillä on osaamista, josta liiketoimintasi hyötyy.

“Osaaminen on korkealla tasolla. Lähestymistapa, ammatillinen ote ja ymmärrys kokonaisuuksista: monella eri tavalla hyvä toimija. Parasta on Webscalen osaaminen ja asenne. Hyvä tekemisen meininki!”

Ohjelmistokehitys

Digitaalisten palveluiden rakentaminen ja ohjelmistoprojektit ovat selkärangassamme.

Ymmärrämme palveluiden jokaista kerrosta, aina infrastruktuurista frontendiin. Kokeneet fullstack -kehittäjämme ja pilviasiantuntijamme huolehtivat, että kokonaisuus pysyy kasassa – perusteista viimeiseen yksityiskohtaan asti. Olimme sitten päävastuussa, tai osana monitoimittajatiimiä.

Webscale_Ohjelmistokehitys
“Olemme tyytyväisiä vuoden kestäneeseen ja aikataulussa pysyneeseen projektiin. Vaikka kyseessä oli Aktian ensimmäinen pilviprojekti, kaikki meni kuten pitikin.”
Webscale_Data_Analytiikka

Data & analytiikka

Datainsinöörimme ovat asiantuntijoita datan hienosäädössä – he tekevät datastasi helppolukuista ja saavutettavaa.

Nykyaikainen data-alusta on enemmän kuin staattinen tietovarasto. Se pitää sisällään strukturoitua ja strukturoimatonta dataa, ja kunkin käsittelyyn tarvitaan erilaisia valmiuksia. Data-alustan tulee skaalautuvasti tukea analytiikkatoimintoja, jotta organisaation on mahdollista hyödyntää sitä täydellä teholla.

“Vaikka vaalikoneprojektin aikataulu oli tiukka, kaikki saatiin suunnitellussa aikataulussa valmiiksi, eikä halutuista ominaisuuksista jouduttu tinkimään. Yhteistyö Webscalen kanssa oli koko ajan helppoa ja sujuvaa.”​
Kokoamme joukoistamme jokaiseen tarpeeseen juuri sen asiantuntijatiimin, joka tarjoaa näkemystä, teknistä osaamista sekä tarvittaessa kykyä myös haastaa. Sen asiantuntijatiimin, joka tarjoaa käytännöllisiä, kestäviä ja palvelusi laatua nostavia ratkaisuehdotuksia.