Etsimme päteviä tekijöitä joukkoomme.

Hae mukaan

Liity joukkoon

Me olemme 2013 perustettu konsulttiyritys Helsingin ydinkeskustassa Rautatientorilla. Asiakkaille rakennamme skaalautuvia ja tietoturvallisia digitaalisia palveluita, useimmiten AWS:n pilvipalveluita vahvasti hyödyntäen. Olemme taustaltamme devaajia erilaisilla korkeakoulutaustoilla, ja etsimme lisää tekijöitä, jotka haluavat tehdä kädet savessa töitä. Asiakkaille olemme sovellusarkkitehtejä, kehittäjiä ja erinomaisia tiimejä.

Juuri nyt on hyvä hetki olla sovelluskehittäjä tai arkkitehti ketterässä konsulttitalossa - startupit tarjoavat monipuolisia tilaisuuksia rakentaa ennen näkemättömiä palvelukonsepteja, pilvipalvelut ovat lyöneet läpi teknistä johtoa myöten Suomessa ja julkinenkin puoli on ymmärtänyt että parasta laatua ja lopputuloksia saa ostamalla innokkaita ja laatuun sitoutuneita tekijöitä projekteihin suurimpien sijaan.

Haemme uusia moniosaajia töihin - Webscale kasvaa ja haluamme palvella asiakkaitamme, jotka tarvitsevat meitä menestyäkseen.

Avoimet positiot

Cloud Architect
Liity Suomen parhaiden AWS-kehittäjien joukkoon!
Fullstack developer
Oletko pitkän linjan devaaja, joka on työskennellyt web- ja API-domaineissa?
Junior Developer
Olet opiskelija tai vastavalmistunut ja haluat päästä soveltamaan osaamistasi vaihtelevissa projekteissa ja toimintaympäristöissä? Lue lisää

Lähde mukaamme parantamaan maailmaa kauniilla koodilla verkkopalvelu kerrallaan.