Uusi Webscale-päämaja Helsingin keskustaan

Henri Meltaus • huhtik. 28, 2015

Helsingin ydinkeskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Mikonkatu 15 B sijaitsee uusi Webscale-päämaja.

Hienojen näkymien lisäksi yhdeksännen kerroksen toimistostamme on erinomaiset yhteydet tärkeimmille asiakkaillemme ja myös mukavat puitteet tavata heitä sekä muita Webscalelle tärkeitä henkilöitä.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppanien lisäksi tärkeiden ihmisten joukko sisältää tietysti myös työntekijämme. Heille uusi toimistomme tarjoaa lyhyen työmatkan ja toimivat työtilat, jotka työajan ulkopuolella palvelevat olohuoneena keskellä kaupunkia.

Etsimme parhaillaan lisää hyviä tyyppejä joukkoomme. Tarjoamamme työ on siistiä sisätyötä hyvässä seurassa ja parhailla teknologioilla. Helppoa ja turvallisen tasaista se ei sen sijaan ole. Hyvin tehdystä työstä maksamme tietysti reilun korvauksen ja myös osakkuus kasvavassa yrityksessämme on mahdollinen.

Jos siis tunnet tervettä vetoa pilvipalveluihin, nautit haastavista tehtävistä ja viihdyt asiakasrajapinnassa, niin ota Jukkaan yhteyttä (+358 50 301 1297) ja poikkea kahville/teelle keskustelemaan kanssamme.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Webscalen konsultteja.
22 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten AWS Step Functions liittyy AWS Lambdaan?
Webscalen konsultteja.
15 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa uudelleenkäytettävät CI/CD pipelinet/jobit?
Lisää kirjoituksia
Share by: