Webscale

Uusi Webscale-päämaja Helsingin keskustaan

office_night

Helsingin ydinkeskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Mikonkatu 15 B sijaitsee uusi Webscale-päämaja.

Hienojen näkymien lisäksi yhdeksännen kerroksen toimistostamme on erinomaiset yhteydet tärkeimmille asiakkaillemme ja myös mukavat puitteet tavata heitä sekä muita Webscalelle tärkeitä henkilöitä.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppanien lisäksi tärkeiden ihmisten joukko sisältää tietysti myös työntekijämme. Heille uusi toimistomme tarjoaa lyhyen työmatkan ja toimivat työtilat, jotka työajan ulkopuolella palvelevat olohuoneena keskellä kaupunkia.

Etsimme parhaillaan lisää hyviä tyyppejä joukkoomme. Tarjoamamme työ on siistiä sisätyötä hyvässä seurassa ja parhailla teknologioilla. Helppoa ja turvallisen tasaista se ei sen sijaan ole. Hyvin tehdystä työstä maksamme tietysti reilun korvauksen ja myös osakkuus kasvavassa yrityksessämme on mahdollinen.

Jos siis tunnet tervettä vetoa pilvipalveluihin, nautit haastavista tehtävistä ja viihdyt asiakasrajapinnassa, niin ota Jukkaan yhteyttä (+358 50 301 1297) ja poikkea kahville/teelle keskustelemaan kanssamme.

Henri Meltaus
Henri Meltaus
CTO, Senior Cloud Architect, Partner