Webscale

Paremman maailman tavoittelijat

jukka-henri

Elämäni yrittäjänä alkoi 2013 perustaessani Webscalen kahden kollegani kanssa. Tavoitteenamme oli työ, jossa itse päätämme mitä ongelmia lähdemme ratkaisemaan, ja miten elämme valtaosan hereilläoloajastamme.

Nyt olemme näytöillämme lunastaneet ne perusoletukset, joilla yritystä suunnitellessamme perustelimme päätöksen itsellemme – laaja kokemuspohja ja rakkaus ihmisten kanssa työskentelyyn on tuonut meille pitkäaikaisia asiakkuuksia, kiinnostavia ongelmia ratkaistavaksi ja ennen kaikkea muutamia hyviä ystäviä.

Samalla itselleni on korostunut yrittäjien kanssa toimimisen edut – voin puhelinsoitolla sopia hankkeista, joissa molemmat haluavat nähdä toisen osapuolen menestyvän, enkä sitä varten tarvitse pitkiä neuvotteluja lakiosaston tai budjettineuvostojen kanssa. Yrittäjien kanssa toimiessa näillä yrityksillä on kasvot.

Vaikka päässä pyörii päivästä toiseen sekä pitkän tähtäimen suunnitelmat että yrityksen välittömät tarpeet, on päivän päätteeksi kuitenkin olo, että oma kohtalo on omissa käsissäni, eikä kukaan muu ole esteenä oman ideaalimaailmani rakentamiselle.

Perheeni – ne jotka kanssani näkevät tämän elämän joka päivä – kertoo että yrittäjäksi ryhdyttyäni olen ollut iloisempi iltaisin. Siinä on jo syytä riittävästi.

Hyvää Yrittäjän päivää kaikille nykyisille ja tuleville yrittäjille!

Jukka Dahlbom
Jukka Dahlbom
Head of Data Engineering, Co-founder Tietotyön vastapainoksi vaellan, musisoin, tanssin ja pelaan.