Paremman maailman tavoittelijat

Jukka Dahlbom • syysk. 05, 2016

Elämäni yrittäjänä alkoi 2013 perustaessani Webscalen kahden kollegani kanssa. Tavoitteenamme oli työ, jossa itse päätämme mitä ongelmia lähdemme ratkaisemaan, ja miten elämme valtaosan hereilläoloajastamme.

Nyt olemme näytöillämme lunastaneet ne perusoletukset, joilla yritystä suunnitellessamme perustelimme päätöksen itsellemme – laaja kokemuspohja ja rakkaus ihmisten kanssa työskentelyyn on tuonut meille pitkäaikaisia asiakkuuksia, kiinnostavia ongelmia ratkaistavaksi ja ennen kaikkea muutamia hyviä ystäviä.

Samalla itselleni on korostunut yrittäjien kanssa toimimisen edut – voin puhelinsoitolla sopia hankkeista, joissa molemmat haluavat nähdä toisen osapuolen menestyvän, enkä sitä varten tarvitse pitkiä neuvotteluja lakiosaston tai budjettineuvostojen kanssa. Yrittäjien kanssa toimiessa näillä yrityksillä on kasvot.

Vaikka päässä pyörii päivästä toiseen sekä pitkän tähtäimen suunnitelmat että yrityksen välittömät tarpeet, on päivän päätteeksi kuitenkin olo, että oma kohtalo on omissa käsissäni, eikä kukaan muu ole esteenä oman ideaalimaailmani rakentamiselle.

Perheeni – ne jotka kanssani näkevät tämän elämän joka päivä – kertoo että yrittäjäksi ryhdyttyäni olen ollut iloisempi iltaisin. Siinä on jo syytä riittävästi.

Hyvää Yrittäjän päivää kaikille nykyisille ja tuleville yrittäjille!

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Lisää kirjoituksia
Share by: