Webscale

Webscale AWS Advanced Consulting Partneriksi

advanced_partner_blog

Pitkäjänteisen kehitys- ja koulutustoiminnan tuloksena Webscale saavutti Amazon Web Servicesin Advanced Consulting Partner-kumppanuustason. Tätä on tavoiteltu edellisen Standard Partner-tason saavuttamisesta lähtien ja sitä varten kaikki Webscalen kehittäjät on koulutettu AWS:n arkkitehtisertifikaation perustasolle ja kokeneimmat professional-tasoisille sertifikaatioille.

Nyt saavutettu kumppanuustaso edellyttää Webscalelta useita loppuun asti saatettuja projektitoteutuksia, koko henkilöstömme sertifioimista vaativilla AWS-sertifikaatioilla sekä AWS:n palveluiden käyttöä suuressa mittakaavassa mitattuna palveluiden laskutuksena.

Näin saatu tunnustus osaamisestamme on meille kannustava välitavoite, ja jatkamme panostamista AWS-kehitykseen. Kehittäjillemme tämä lisää entisestään nopeutta ja ketteryyttä suurten ympäristöjen kehityksessä. Asiakkaillemme kumppanuutemme takaa sen, että meillä on sekä kokemusta, että osaavia tekijöitä ratkaisemaan heidän ongelmansa.

Jukka Dahlbom
Jukka Dahlbom
Head of Data Engineering, Co-founder Tietotyön vastapainoksi vaellan, musisoin, tanssin ja pelaan.