Webscale

Kasvun vuosi, ja valoisat näkymät uudelle vuodelle!

web-6819

2018 on saatu kunnialla päätökseen ja vuodenvaihteeseen perinteisesti kuuluvat kiireet ovat ohi. Nyt voin ilokseni sanoa varauksitta että kulunut vuosi sujui erinomaisesti.

Lunastimme pitkäjänteisen laadukkaan työn hedelmiä voittaessamme Yleisradion kilpailutuksen laajasta vaalikoneiden toteutuksesta ja aiemmat menestyksemme vaalikoneiden toteutuksessa herätti ansaittua huomiota myös muiden asiakkaiden keskuudessa.

Taloudellisesti liikevaihtomme nousi 81% viime vuodesta 1.5 miljoonaan euroon. Tästä oli liikevoittoa 15%. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työhömme sekä kysyttäessä että yhteistyön jatkuvuudella mitattuna – yli 70% liikevaihdostamme teimme asiakkaillemme, joiden kanssa työskentelimme jo aiempina vuosina.

Pitkäaikainen asiakkuus tarjoaa nopeasti kehittyvällä alalla sekä meille että asiakkaillemme tilaisuuden oppia toisiltamme, ja tuoda hyviksi havaittuja teknologioita käyttöön muualta. Syvällinen ymmärrys asiakkaamme toiminnasta ja ympäristöstä tehostaa tietysti myös uuden kehittämistä.

Webscalessa on nähty monta uutta ja ennestään tuttua kollegaa työntekijämäärämme noustua vuoden alun 11 työntekijästä 18 tekijään. Alkanut vuosikin on jatkunut samoissa merkeissä uuden työkaverimme liityttyä kuun alusta joukkoon.

Koulutuspanostuksemme näkyvät muun muassa sertifikaatioiden määrässä – vuoden aikana tekijämme ovat saavuttaneet viisi AWS-sertifikaatiota ja 15 henkilöä on käynyt alan konferensseissa. Dev Trainee -ohjelmaamme osallistunut Heikki on nykyään konsulttina asiakasprojekteissamme saatuaan vahvan pohjan käytännön tekemiselle kokeneempien konsulttien kanssa työskennellessään.

Meille on tärkeää että rakentaessamme yhteiskunnallisesti merkittäviä palveluita olemme myös aktiivinen ja vastuullinen toimija suomalaisessa yrityskentässä. Tämän vuoksi julkaisemme tiedot verojalanjäljestämme täydentämään jo aiempaa katsausta ympäristövaikutuksiimme.

Jatkamme työtämme uusien teknologioiden ja laadukkaiden asiakasprojektien parissa. Ole yhteydessä kun suunnittelet kehityshanketta tai etsit työpaikkaa jossa ei tarvitse harmitella töihin tuloa.

Jukka Dahlbom
Jukka Dahlbom
Head of Data Engineering, Co-founder Tietotyön vastapainoksi vaellan, musisoin, tanssin ja pelaan.