Webscale

Kesän kootut – skumppakilistelyä, masurapsuja ja rentoa yhdessäoloa

kesää-1
Elokuu on ihan nurkan takana ja suurin osa lomalaisista palailee sorvin ääreen. Ei meillä silti ihan toimettomina olla oltu kesällä muutoinkaan, kuten etenkin instagramiamme seuraavat tietävät! Ajattelinkin koota tähän joitakin hetkiä meidän kesän työpäivien varrelta. Suvi toivotettiin tervetulleeksi tietysti kesäjuhlien muodossa. Veneilimme jo toista kertaa Stora Herröön, missä viihdyimme muun muassa ruoan, juoman, saunan ja äärimmäisen tiukan tikkapelin merkeissä. Voittajaksi julistautuivat sekä Toffe että Juho, eikä edes päätuomarina toiminut Mona saanut tilanteeseen selkoa. Oli ihan superhauskaa! Heka kuvasi dronella videopätkänkin saaren maisemista. Pian porukkaan liittyi kesätyöntekijä Saara, joka osoittautui todella hyväksi tyypiksi. Saara on tuonut kesän aikana firmaamme sellaisen käsitteen kuin “työhyvinvointi” tsemppaamalla meitä kaikkia venyttelemään joka päivä. Ja tuomalla masurapsutuksia rakastavan Jedin meitä moikkaamaan! Hankimme myös toimistolle hierontatuolin, joka on osoittautunut hitiksi. Kevään käynnissä ollut änäriturnaus huipentui finaaliin, jossa lopulta Heikki vei voiton. Kuukausittainen afterworkimme tarkoitti kesäkuussa joogatuntia, jonka Henna Virta Wellbeingiltä tuli pitämään meille. Heinäkuussa taas kävimme afterin merkeissä katsomassa Helsingin nähtävyyksiä turistibussin kyydistä käsin. Ja koska meillä jokainen pääsee halutessaan vaikuttamaan siihen, minkälaisia afterwork-aktiviteetteja meillä järjestetään, niin seuraavaksi pallo on Teemulla. Ainakin tulemme jo toista kertaa osallistumaan Runfestiin – peukut pystyyn, että allekirjoittanut saa motivoitua itsensä ainakin kerran juoksulenkille ennen sitä ja että Laurin polvi kestää! Kuulostaako porukalta, jossa sinäkin voisit viihtyä? Meillä on tällä hetkellä Full Stack Developerin haku käynnissä. Lue lisää ja laita meille viestiä!