Webscale

Syksyn kootut – uusia työkavereita, kaupunkiseikkailua ja instagrammailua

uusia työkavereita ja kaupunkiseikkailua

Aurinkoista lokakuuta! Ajattelin taas koota kasaan muutamia kuulumisia meiltä syksyn varrelta. Elokuun tullen jouduimme suruksemme luopumaan toistaiseksi Saarasta, joka palasi koulun penkille, mutta onneksi pääsimme toivottamaan lämpimästi tervetuloa taloon kolmelle uudelle webscalelaiselle – oli ihan huippua saada Jari, Jarno ja Jussi meininkiin mukaan! Jari on jo ehtinyt esitellä osaamistaan bloginkin puolella, pääset lukemaan sen tästä. 

Elokuussa osallistuimme jo toistamiseen Runfestiin, jossa Jarmo ja Mona kannustivat Jukkaa, H-Ptä, Lauria, Juhaa ja minua juoksemisessa ja osallistuivat myös jälkipuinteihin. Sen verran kivaa oli taas, että ilmoittauduimme jo seuraavallekin vuodelle mukaan!

Elokuussa myös alkoi kiertävä Instagram -vuoro, jossa seurattiin vuorollaan Monan päiviä asiakkuuksien parissa, Saaran menoa kesätyöntekijän näkökulmasta, Juhon tarinointia niin konsultin elämästä kuin johtoryhmänkin puolesta, Laurin työtä DevOps -hommien parissa, Toffen “peruskonsultin perusviikkoa”, kuten hän itse kuvaili, sekä minun hommiani HR- ja toimistoasioiden parissa. 

Syyskuussa kävimme seikkailemassa ketun jäljillä Foxtrail-kaupunkiseikkailussa. Voiton vei Monan, Hekan, Toffen, Jussin, Erikin ja Teemun tiimi toisen tiimin keskittyessä lähinnä fiilistelemään reitti läpi… 

Petteri oli bongannut hyvän tarjouksen isosta laatikosta suklaata, ja meinasi ostaa sellaisen tiimilleen. Pettymys oli suuri, kun ko. suklaat oli jo ehditty myydä loppuun! Tarina ei kerro, löysikö Petteri tiimilleen korvaavia herkkuja…  Henri korkkasi onneksi hyvin vähälle käytölle jääneen toimiston ensiapukaapin, josta löytyi helpotusta päänsärkyyn. Mona kävi ylittämässä itsensä Cloud Architect -sertikokeessa ja kirjoitti kokemuksestaan blogauksen avuksi muillekin, joka lähtevät suorittamaan sertiä ei-teknisistä lähtökohdista. Teemu on syksyllä ollut töissä opiskelun vuoksi kahtena päivänä viikossa ja harmikseen joutunut jättämään väliin perjantain toimistohengailut, koska silloin yliopistolla on ollut häntä erityisesti kiinnostava tilastotieteisiin liittyvä kurssi aiheesta computational statistics. Syyskuun techdayssa kuultiin esitykset Baublesta, AWS App Meshistä ja React Hookseista, joista muuten voit käydä lukemassa React-aiheisen blogaussarjamme ensimmäisen osan tästä!

Lokakuussa kuukausittainen afterworkimme oli lautapelailua toimistolla ja tietysti myös Webscalen änäriliigan toinen kausi pyörähti käyntiin ja alkusarjan ottelut ovat käynnissä. Jukka rakentaa sitä varten sovelluksen, josta sarjataulukkoa seurataan. Ainakin ensimmäisen kauden voittanutta Heikkiä on jo päästy yllättäviltä tahoilta haastamaan… 

Katse alkaa meillä pikkuhiljaa olla jo loppuvuodessa; Kumpulan Potentiaali-rekrytapahtumassa, AWS re:Inventissä Las Vegasissa ja pikkujouluissa. Näistä sekä sarjataulukkosovelluksen kehittämisestä ja änäriliigasta lisää myöhemmin!  Ovatko tällaiset henkilöstön normaalia työarkea koskevat jutut sinusta kiinnostavaa luettavaa?