Webscale

Webscale on voittanut useita julkisia hankintakilpailutuksia

Webscale
Webscale Oy on voittanut tänä vuonna jo useita ohjelmistoalan hankintakilpailutuksia.

Lisäksi Webscale valittiin muun muassa Helsingin kaupungin ohjelmistokehityksen asiantuntija- ja ylläpitopalveluiden dynaamisen hankintajärjestelmään (DPS) toimittajaksi. Muita tänä vuonna voitettuja kilpailutuksia ovat Fingrid Oyj:n ICT-johdon konsultointipalvelut sekä Istekki Oy:n ICT-asiantuntija- ja konsultointipalvelut, joissa Webscale valittiin ohjelmoinnin ja sovelluskehityksen sekä IoT-palveluiden toimittajaksi.

”Digitaalisten palveluiden kehitys vaatii organisaatioilta ja yrityksiltä entistä enemmän ketteryyttä ja kykyä tehdä ratkaisuja nopeasti muuttuvassa markkinassa. Digitalisaation edistämisessä haasteita tuovat erityisesti vanhat ja monimutkaiset tietojärjestelmät, organisaatiosiilot sekä osaaja- ja osaamispula. Me tarjoamme ratkaisuja, joilla asiakkaamme pystyvät rakentamaan ja kehittämään digitaalisia palveluita nopeammin ja entistä tehokkaammin”, toteaa Webscalen toimitusjohtaja Tero Kauhanen.

Webscalen asiakkaina myös Yle sekä Hanselin kautta ministeriöitä ja yliopistoja

Vuonna 2019 Webscale teki yhteistyösopimuksen Ylen kanssa. Yle kilpailutti Tekoälyn ja koneoppimisen sekä tiedonkäsittelyn asiantuntijapalvelut. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja Webscale tarjoaa palvelun yhdessä oululaisen BitFactor Oy:n kanssa.

Webscale on valittu myös julkisen sektorin kilpailutuksista vastaavan Hanselin sopimustoimittajaksi IT-konsultoinnissa sekä IT-konsultoinnin pienhankinnoissa. Hanselin sopimus tuo Webscalen asiakkaaksi valtionhallinnon hankintayksiköitä, kuten esimerkiksi ministeriöitä, valtion liikelaitoksia sekä yliopistoja ja ammattikorkeakouluja.

Tero Kauhanen
Tero Kauhanen
CEO, Partner