Webscale on voittanut useita julkisia hankintakilpailutuksia

Tero Kauhanen • huhtik. 02, 2020

Lisäksi Webscale valittiin muun muassa Helsingin kaupungin ohjelmistokehityksen asiantuntija- ja ylläpitopalveluiden dynaamisen hankintajärjestelmään (DPS) toimittajaksi. Muita tänä vuonna voitettuja kilpailutuksia ovat Fingrid Oyj:n ICT-johdon konsultointipalvelut sekä Istekki Oy:n ICT-asiantuntija- ja konsultointipalvelut, joissa Webscale valittiin ohjelmoinnin ja sovelluskehityksen sekä IoT-palveluiden toimittajaksi.

”Digitaalisten palveluiden kehitys vaatii organisaatioilta ja yrityksiltä entistä enemmän ketteryyttä ja kykyä tehdä ratkaisuja nopeasti muuttuvassa markkinassa. Digitalisaation edistämisessä haasteita tuovat erityisesti vanhat ja monimutkaiset tietojärjestelmät, organisaatiosiilot sekä osaaja- ja osaamispula. Me tarjoamme ratkaisuja, joilla asiakkaamme pystyvät rakentamaan ja kehittämään digitaalisia palveluita nopeammin ja entistä tehokkaammin”, toteaa Webscalen toimitusjohtaja  Tero Kauhanen .

Webscalen asiakkaina myös Yle sekä Hanselin kautta ministeriöitä ja yliopistoja

Vuonna 2019 Webscale teki yhteistyösopimuksen Ylen kanssa. Yle kilpailutti Tekoälyn ja koneoppimisen sekä tiedonkäsittelyn asiantuntijapalvelut. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja Webscale tarjoaa palvelun yhdessä oululaisen BitFactor Oy:n kanssa.

Webscale on valittu myös julkisen sektorin kilpailutuksista vastaavan Hanselin sopimustoimittajaksi IT-konsultoinnissa sekä IT-konsultoinnin pienhankinnoissa. Hanselin sopimus tuo Webscalen asiakkaaksi valtionhallinnon hankintayksiköitä, kuten esimerkiksi ministeriöitä, valtion liikelaitoksia sekä yliopistoja ja ammattikorkeakouluja.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Lisää kirjoituksia
Share by: