Viikon konsulttikysymys: mitä tekee React-kehittäjä?

Webscale Oy • jouluk. 16, 2020

MITÄ TEKEE REACT-KEHITTÄJÄ?

React-kehittäjä suunnittelee ja toteuttaa web-sovellusten käyttöliittymiä (frontend) React-kirjaston avulla käyttäen JavaScript tai TypeScript ohjelmointikieltä. Käyttöliittymät toteutetaan erillisistä osista joita kutsutaan komponenteiksi. Kehittäjä päättää kuinka komponentti toimii ja miltä se näyttää. Komponenttien toteutus vaihtelee hyvinkin paljon eri komponenttien välillä. Toiset komponentit voivat olla hyvinkin yksinkertaisia ja pieniä, kun taas toiset voivat olla suurempia, sisältää enemmän logiikkaa ja koostua toisista komponenteista.

Jukka Ukkonen
Full Stack Developer, konsultti.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Webscalen konsultteja.
22 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten AWS Step Functions liittyy AWS Lambdaan?
Lisää kirjoituksia
Share by: