Webscale

Senioritason myyntiosaamista Webscaleen

mika_jokinen_senior_sales_manager
Pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Mika Jokinen vahvistaa Webscalen myyntiä tammikuun 2022 alusta. Mikalla on lähes 30 vuoden kokemus asiakastyöstä sekä ratkaisumyynnistä. Päätös Webscaleen siirtymisestä syntyi yhteistyön kautta. Mika on viimeksi toiminut yrittäjänä, auttanut asiakkaita myynnissä ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Mika Jokiselle siirtyminen yrittäjästä Webscaleen on ollut pitkä matka. Vaihtoehtoja piti harkita sekä pohtia mitä annettavaa puolin ja toisin on. Ratkaisevaa kuitenkin oli Webscalen ihmiset, ja se miten he suhtautuvat myyntiin ja työhönsä.

“Oli ilo huomata, miten samankaltainen näkemys minulla on varsinkin Webscalen Tero Kauhasen kanssa. Kun puhutaan brändin merkityksestä, markkinoinninin roolista, myynnin tavoitteista ja mallista sekä työkaluista ja niiden hyödyntämisestä.”, Mika kertoo.

“Viimeisen parin vuoden aikana määrätietoisella liiketoiminnan kehittämisellä Webscalesta on tullut merkittävä yritys valitussa kohderyhmässä. Webscale edustaa sellaista osaamista ja kokemusta, jota ei jokaisella alan yrityksellä ole. Erottautuminen kilpailijoista on toki haastavaa mutta tämän eteen tullaan tekemään edelleen työtä.”, Mika kuvailee.

Mikan tehtävä on vahvistaa Webscalen roolia pilvipalvelu- ja ohjelmistokehitysmarkkinassa. Hän tulee pääasiassa vastaamaan uusasiakashankinnasta, unohtamatta panosta Webscalen palvelukehitykseen, brändin rakentamiseen sekä markkinointiin. Näitä tullaan yhdessä Mikan kanssa kehittämään, niin että asiakaslupaus vahvistuu.

Toivotamme Mikan tervetulleeksi Webscalen porukkaan!