Senioritason myyntiosaamista Webscaleen

Webscale Oy • jouluk. 27, 2021

Mika Jokiselle siirtyminen yrittäjästä Webscaleen on ollut pitkä matka. Vaihtoehtoja piti harkita sekä pohtia mitä annettavaa puolin ja toisin on. Ratkaisevaa kuitenkin oli Webscalen ihmiset, ja se miten he suhtautuvat myyntiin ja työhönsä.

“Oli ilo huomata, miten samankaltainen näkemys minulla on varsinkin Webscalen Tero Kauhasen kanssa. Kun puhutaan brändin merkityksestä, markkinoinninin roolista, myynnin tavoitteista ja mallista sekä työkaluista ja niiden hyödyntämisestä.”, Mika kertoo.

“Viimeisen parin vuoden aikana määrätietoisella liiketoiminnan kehittämisellä Webscalesta on tullut merkittävä yritys valitussa kohderyhmässä. Webscale edustaa sellaista osaamista ja kokemusta, jota ei jokaisella alan yrityksellä ole. Erottautuminen kilpailijoista on toki haastavaa mutta tämän eteen tullaan tekemään edelleen työtä.”, Mika kuvailee.

Mikan tehtävä on vahvistaa Webscalen roolia pilvipalvelu- ja ohjelmistokehitysmarkkinassa. Hän tulee pääasiassa vastaamaan uusasiakashankinnasta, unohtamatta panosta Webscalen palvelukehitykseen, brändin rakentamiseen sekä markkinointiin. Näitä tullaan yhdessä Mikan kanssa kehittämään, niin että asiakaslupaus vahvistuu.

Toivotamme Mikan tervetulleeksi Webscalen porukkaan!

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
15 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa uudelleenkäytettävät CI/CD pipelinet/jobit?
Webscalen konsultti.
08 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa NoSQL?
Webscalen konsultteja.
26 Feb, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, kannattaako AWS:ssä käyttää "encryption at rest" -asetusta ja miksi?
AWS ekosysteemi
23 Feb, 2024
Mikä tekee AWS-kumppanista hyvän? Entä mitä konkreettista hyötyä AWS-kumppanin pitäisi asiakkaalle tuottaa? Näihin kysymyksiin saat vastauksen lukemalla tämän blogikirjoituksen, jossa Senior Sales Manager Teemu Kuusisto avaa kyseisiä teemoja.
Lisää kirjoituksia
Share by: