Tutustu asiakastarinoihimme.

Meistä saat sitoutuneen ja tuloksia tuottavan kumppanin seuraaviin kehityshankkeisiisi.

Webscale on tarjonnut Postille AWS- & DevOps-konsultointipalveluita nyt kahden vuoden ajan. Kokonaisvastuu yksikön uuden AWS-ympäristön operoinnista ja konsultoinnista siirtyi Webscalelle vuoden 2020 kesän alussa.

Caruna löysi markkinakartoituksen ja toimittaja-analyysin jälkeen Webscalen AWS-yhteistyökumppanikseen. Yhteistyö käynnistyi pilvialustan ja infran hallintomallien ja tilirakenteiden käyttöönotolla ja kehittämisellä.

Metroc Oy tarjoaa rakennusalan yrityksille asiakashankintaa helpottavia ohjelmistopalveluja, jotka hyödyntävät muun muassa datanlouhintaa ja koneoppimista. Viime syksynä startup-yritys tarvitsi nopeasti hyvin skaalautuvan ja luotettavan infran palvelulleen.

Aktian suosittu Wallet -sovellus siirrettiin ketterään ja kustannustehokkaaseen AWS pilviympäristöön. Onnistunut pilvimigraatio rohkaisee uudistamaan muitakin sovelluksia.

Jo yli 20 vuotta toiminut, lähes kaikkien tuntema Suomi24-keskustelualusta uudistuu. Uudistustyö aloitettiin syksyllä 2018, ja isoa kokonaisuutta rakennetaan pala palalta. Uudistustyöhön yhteistyökumppaniksi valikoitui Webscale.

Alma Media päätti käyttää yhtä vaalikonetta ja tulospalvelua 17 eri mediassaan, suurimpina medioina Iltalehti ja Kauppalehti. Vaikka vaalikoneprojektin aikataulu oli tiukka, kaikki saatiin suunnitellussa aikataulussa valmiiksi, eikä halutuista ominaisuuksista jouduttu tinkimään.

STT Pro on medioiden ja viestinnän ammattilaisten työkalu uutisten ja tapahtumien ennakointiin ja ajoittamiseen. Palvelun julkaisijalle STT:lle on ensisijaisen tärkeää saada tietoa, miten erilaiset asiakkaat työkalua käyttävät. Webscale toteutti STT Pron analytiikkaratkaisun, joka vastasi tähän tarpeeseen.

Vaalikoneen tekeminen on aina täysin uniikki konsepti. Siihen liittyy paljon erilaisia sidosryhmiä puolueryhmistä journalisteihin. Mediatalon toimitukselle vaalikone toimii myös sisällöntuotannon apuna. Palvelun tuleekin tuottaa lisäarvoa sekä lukijalle että toimitukselle.

Zervant on mikroyritysten laskutuspalvelu, jolla on yli 100 000 käyttäjää ympäri Eurooppaa. Yhtiö soveltaa palveluiden rakentamisessa Serverless -arkkitehtuuria, jossa palvelut rakennetaan pieniksi pilkotuissa osissa.

Menumatin laitteet ja heidän tarjoama kotiateriapalvelu on ainutlaatuinen IoT-kokonaisuus. Palvelu, joka säästää kunnilta kotihoidon resursseja ja mahdollistaa ikääntyneille kotiaterioinnin onnistumisen.

Kansainvälisille kentille valmis ja teknisesti edistyksellinen verkkojulkaisu vaatii luovaa suunnittelua ja ongelmanratkaisua. LiquidBlox halusi alusta asti varmistua siitä, että kehitteillä olevan tuotteen tekninen toteutus on varmalla perustalla.

HS Vaalikoneen käyttäjä näkee palvelusta vain jäävuoren huipun. Pinnan alla on kovaan kuormitukseen varautuva tekninen toteutus. Helsingin Sanomat halusi varmasti toimivan pilvipalvelun HS Vaalikoneelle ja tulospalvelulle. Tehtävän haasteena oli lyhyelle ajalle kohdistuva suuri kävijämäärä, yli kaksi miljoonaa käyttäjää.