Asiakastarinat

Case: Aller - Suomi24 kokee mittavan uudistuksen

Jo yli 20 vuotta toiminut, lähes kaikkien tuntema Suomi24-keskustelualusta uudistuu. Uudistustyö aloitettiin syksyllä 2018, ja isoa kokonaisuutta rakennetaan pala palalta. Uudistustyöhön yhteistyökumppaniksi valikoitui Webscale.
Asiakastarinat

Case: Alma Media - Koko konsernin vaalikoneratkaisu

Alma Media päätti käyttää yhtä vaalikonetta ja tulospalvelua 17 eri mediassaan, suurimpina medioina Iltalehti ja Kauppalehti. Vaikka vaalikoneprojektin aikataulu oli tiukka, kaikki saatiin suunnitellussa aikataulussa valmiiksi, eikä halutuista ominaisuuksista jouduttu tinkimään.
Asiakastarinat

Case: STT - Arvokasta tietoa asiakaskäyttäytymisestä

STT Pro on medioiden ja viestinnän ammattilaisten työkalu uutisten ja tapahtumien ennakointiin ja ajoittamiseen. Palvelun julkaisijalle STT:lle on ensisijaisen tärkeää saada tietoa, miten erilaiset asiakkaat työkalua käyttävät. Webscale toteutti STT Pron analytiikkaratkaisun, joka vastasi tähän tarpeeseen.
Asiakastarinat

Case: Keskisuomalainen - Puolueetonta tekniikkaa

Vaalikoneen tekeminen on aina täysin uniikki konsepti. Siihen liittyy paljon erilaisia sidosryhmiä puolueryhmistä journalisteihin. Mediatalon toimitukselle vaalikone toimii myös sisällöntuotannon apuna. Palvelun tuleekin tuottaa lisäarvoa sekä lukijalle että toimitukselle.
Asiakastarinat

Case: Zervant - Laskuja pilvestä

Zervant on mikroyritysten laskutuspalvelu, jolla on yli 100 000 käyttäjää ympäri Eurooppaa. Yhtiö soveltaa palveluiden rakentamisessa Serverless -arkkitehtuuria, jossa palvelut rakennetaan pieniksi pilkotuissa osissa.
Asiakastarinat

Case: Menumat - Innovatiivista ateriapalvelua

Menumatin laitteet ja heidän tarjoama kotiateriapalvelu on ainutlaatuinen IoT-kokonaisuus. Palvelu, joka säästää kunnilta kotihoidon resursseja ja mahdollistaa ikääntyneille kotiaterioinnin onnistumisen.
Asiakastarinat

Case: LiquidBlox - Skaalautuva verkkopalvelu startupille

Kansainvälisille kentille valmis ja teknisesti edistyksellinen verkkojulkaisu vaatii luovaa suunnittelua ja ongelmanratkaisua. LiquidBlox halusi alusta asti varmistua siitä, että kehitteillä olevan tuotteen tekninen toteutus on varmalla perustalla.
Asiakastarinat

Case: Helsingin Sanomat - Palvelu, joka kestää koko kansan huomion

HS Vaalikoneen käyttäjä näkee palvelusta vain jäävuoren huipun. Pinnan alla on kovaan kuormitukseen varautuva tekninen toteutus. Helsingin Sanomat halusi varmasti toimivan pilvipalvelun HS Vaalikoneelle ja tulospalvelulle. Tehtävän haasteena oli lyhyelle ajalle kohdistuva suuri kävijämäärä, yli kaksi miljoonaa käyttäjää.