Innovaatiosetelien haku on käynnissä

Tero Kauhanen • lokak. 10, 2016

Tekesin innovaatioseteli on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan ja liiketoimintaansa. Setelin arvo on 5000 euroa, jonka avulla yritys voi tehdä esimerkiksi nopeita kokeiluja, protoja ja demoja. Käytännössä innovaatioseteliä voi hyödyntää mm. digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Webscale toimii innovaatiopalveluiden tarjoajana, joka suunnittelee ja toteuttaa skaalautuvia digitaalisia palveluita pilviteknologioita hyödyntäen. Voit käyttää innovaatioseteliä yrityksemme palveluiden hankintaan mm. uuden palvelun suunnittelussa, nykyisen palvelun kehittämisessä tai proton toteutuksessa.

Innovaatiosetelien haku on käynnistynyt lokakuussa 2010. Rahoituksen hakeminen tapahtuu Tekesin sivuilla:  https://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Mikäli yrityksesi harkitsee innovaatiosetelin hyödyntämistä digitaalisen palvelun suunnitteluun tai toteutukseen, niin  ota meihin yhteyttä. Kerromme mitä voimme tarjota yrityksesi tarpeisiin ja neuvomme tarvittaessa hakuprosessissa.

Suuri osa asiakkaistamme on startupeja ja nopean kasvuvaiheen yrityksiä, joten tiedämme mitä yhteistyössä meiltä odotetaan ja miten saavutamme yhdessä tuloksia. Yrittäjänä ja liiketoimintapäättäjänä arvostat tehokkaasti toimivaa tiimiä, joka suhtautuu kunnianhimoisesti työhönsä ja jolla on näyttöjä merkittävistä ohjelmistokehityshankkeista.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Lisää kirjoituksia
Share by: