Webscale vahvistaa palvelutarjontaansa

Jukka Dahlbom • tammik. 12, 2018

Tavoitteemme on tarjota Suomen parasta Amazon Web Services (AWS) -konsultointia asiakkaillemme, joiden tarpeet vaativat pilvialustan perinpohjaista tuntemista ja laaja-alaista osaamista moderneista ohjelmistoteknologioista. Asiakaspalautteen perusteella olemme onnistuneet tässä erinomaisesti.

Nyt syvennämme yhteistyötä Amazonin kanssa AWS:n pilvipalveluiden jälleenmyyntikumppanuudella , jolla vastaamme asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin pilvialustan käyttöönotoissa, kehityksessä ja hallintapalveluissa. Helmikuussa 2017 saavutimme myös vaativan AWS Advanced Consulting -kumppanuustason.

AWS Channel Reseller ja AWS Advanced Consulting Partner -kumppanisopimusten avulla tarjoamme entistäkin kattavammin parhaita osaajia ja pilvipalveluita digitalisaatiohankkeisiin. Kokeneet ja AWS-sertifioidut kehittäjämme auttavat sekä suuria että pieniä yrityksiä skaalautuvien digitaalisen palvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. AWS:n jälleenmyyntikumppanina tarjoamme asiakkaille johtavan globaalin pilvipalveluyhtiön palveluita suomenkielisen ja paikallisen tiimin tukemana. Lue lisää  palveluistamme.

Vahvan kasvun tueksi olemme myös rekrytoineet uusia osaajia ja palkkaamme nyt lisää päteviä henkilöitä AWS-konsulteiksi ja kehittäjiksi . Tutustu  avoimiin tehtäviimme  ja ota yhteyttä!

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
22 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten AWS Step Functions liittyy AWS Lambdaan?
Webscalen konsultteja.
15 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa uudelleenkäytettävät CI/CD pipelinet/jobit?
Webscalen konsultti.
08 Mar, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa NoSQL?
Webscalen konsultteja.
26 Feb, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, kannattaako AWS:ssä käyttää "encryption at rest" -asetusta ja miksi?
Lisää kirjoituksia
Share by: