Webscale

Webscale vahvistaa palvelutarjontaansa

working

Tavoitteemme on tarjota Suomen parasta Amazon Web Services (AWS) -konsultointia asiakkaillemme, joiden tarpeet vaativat pilvialustan perinpohjaista tuntemista ja laaja-alaista osaamista moderneista ohjelmistoteknologioista. Asiakaspalautteen perusteella olemme onnistuneet tässä erinomaisesti.

Nyt syvennämme yhteistyötä Amazonin kanssa AWS:n pilvipalveluiden jälleenmyyntikumppanuudella, jolla vastaamme asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin pilvialustan käyttöönotoissa, kehityksessä ja hallintapalveluissa. Helmikuussa 2017 saavutimme myös vaativan AWS Advanced Consulting -kumppanuustason.

AWS Channel Reseller ja AWS Advanced Consulting Partner -kumppanisopimusten avulla tarjoamme entistäkin kattavammin parhaita osaajia ja pilvipalveluita digitalisaatiohankkeisiin. Kokeneet ja AWS-sertifioidut kehittäjämme auttavat sekä suuria että pieniä yrityksiä skaalautuvien digitaalisen palvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. AWS:n jälleenmyyntikumppanina tarjoamme asiakkaille johtavan globaalin pilvipalveluyhtiön palveluita suomenkielisen ja paikallisen tiimin tukemana. Lue lisää palveluistamme.

Vahvan kasvun tueksi olemme myös rekrytoineet uusia osaajia ja palkkaamme nyt lisää päteviä henkilöitä AWS-konsulteiksi ja kehittäjiksi. Tutustu avoimiin tehtäviimme ja ota yhteyttä!

Jukka Dahlbom
Jukka Dahlbom
Head of Data Engineering, Co-founder Tietotyön vastapainoksi vaellan, musisoin, tanssin ja pelaan.