Webscale saavutti AWS DevOps Services Competencyn - mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?
AWS DevOps Services Competency on merkittävä virstanpylväs yrityksellemme ja osoitus sitoutumisestamme korkealaatuisiin DevOps-palveluihin AWS-ympäristössä. Mutta mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme, ja miksi AWS Competency -ohjelma on tärkeä?
Mistä AWS Competency -ohjelmassa on kyse?
AWS Competency -ohjelman tarkoitus on auttaa asiakkaita löytämään AWS-kumppaniyrityksiä, jotka ovat erikoistuneet tiettyyn teknologiaan tai palvelumalliin. Competencyja on lukuisia erilaisia ja sellaisen saavuttaminen vaatii kumppanilta todistetusti korkeaa asiantuntemusta ja menestyksekkäitä asiakasratkaisuja Competencyn osa-alueilla.
Mikä on AWS DevOps Services Competency?
AWS DevOps Services Competency myönnetään kumppaniyrityksille, jotka ovat osoittaneet syvällistä osaamista DevOps-käytäntöjen ja -työkalujen hyödyntämisessä AWS-alustalla. Tämä sisältää muun muassa:
- Infrastruktuurin hallinnan (IaC) parhaiden käytäntöjen mukaisesti.
- Pitkälle viedyn automaation ja CI/CD-putkien toteutuksen.
- Monitoroinnin ja lokien hallinnan.
- Tietoturvan ja standardien varmistamisen kaikissa DevOps-työn vaiheissa.
- Työmenetelmät, prosessit ja dokumentaation.
- DevOps-kulttuurin ja roolien jalkauttaminen asiakasorganisaatioon.
Kumppaniyritykselle asetetut vaatimukset ovat tiukat ja niiden täyttyminen varmistetaan ulkopuolisen auditoijan toimesta.
Miten tämä hyödyttää asiakkaitamme?
Webscale on tarjonnut jo yli kymmenen vuoden ajan laadukkaita asiantuntijapalveluita AWS-pilveen ja DevOps-käytäntöihin liittyen. AWS DevOps Services Competency on osoitus jatkuvasta panostuksestamme asiakkaidemme menestykseen ja todistaa, että palvelumme ja prosessimme täyttävät AWS:n asettamat korkeat standardit.
Valitsemalla Webscalen kumppanikseen, asiakas voi luottaa saavansa käyttöönsä todistetusti huipputason DevOps-osaamisen sekä vuosikymmenen verran kokemusta vaativista projekteissa, joissa viimeisin teknologia on onnistuneesti tuotu osaksi asiakasorganisaation palvelukehitystä ja kulttuuria.

Henri Meltaus
CTO