Olemme nyt Webscale Oy

Tero Kauhanen • marrask. 10, 2015

Uusi nimi selkeyttää yhtiön identiteettiä skaalautuvien digitaalisten palveluiden suunnittelijana ja toteuttajana sekä mahdollistaa myös paremmin kansainvälisen toiminnan.

Webscale rakentaa digitaalisia menestystarinoita asiakkailleen, joille on tärkeätä liiketoiminnan ketteryys, skaalautuvuus ja innovatiivisuus. Yhtiön asiakaskunta muodostuu laajasti eri toimialoilta ja eri kokoluokista. Uuden nimen yhteydessä Webscale julkaisee myös  asiakastarinat  Helsingin Sanomien vaalikoneesta ja startup-yritys LiquidBloxista.

Amazon Web Services (AWS) konsultointikumppanina Webscale panostaa henkilöstön koulutukseen ja osaamiseen. Yhtiön kaikki konsultit ovat AWS-sertifioituja ja heillä on keskimäärin 10 vuoden työkokemus kehittäjä- ja arkkitehtirooleissa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Lisää kirjoituksia
Share by: