Webscale

Olemme nyt Webscale Oy

webscale_mug

Uusi nimi selkeyttää yhtiön identiteettiä skaalautuvien digitaalisten palveluiden suunnittelijana ja toteuttajana sekä mahdollistaa myös paremmin kansainvälisen toiminnan.

Webscale rakentaa digitaalisia menestystarinoita asiakkailleen, joille on tärkeätä liiketoiminnan ketteryys, skaalautuvuus ja innovatiivisuus. Yhtiön asiakaskunta muodostuu laajasti eri toimialoilta ja eri kokoluokista. Uuden nimen yhteydessä Webscale julkaisee myös asiakastarinat Helsingin Sanomien vaalikoneesta ja startup-yritys LiquidBloxista.

Amazon Web Services (AWS) konsultointikumppanina Webscale panostaa henkilöstön koulutukseen ja osaamiseen. Yhtiön kaikki konsultit ovat AWS-sertifioituja ja heillä on keskimäärin 10 vuoden työkokemus kehittäjä- ja arkkitehtirooleissa.

Tero Kauhanen
Tero Kauhanen
CEO, Partner